Deprecated: Function ereg() is deprecated in /var/www/alumni/web/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 373
Home Arhiva Vesti

Prijava na sistem

Druzenje povodom dana fakulteta PDF Štampa El. pošta
Napisao Administrator   
sreda, 10 novembar 2010 12:21

Kao sto smo najavili pozivamo Vas na Alumni vece druzenja povodom Dana TMF koje ce se odrzati u petak, 26.11.2010. od 20 sati u restoranu "Beko" u Bulevaru vojvode Petra Bojovica 2 (na Dorcolu, ispod ZOO vrta, tacno prekoputa okretnice tramvaja)

Restoran ima obezbedjen parking, ulaz sa ulice kroz kapiju neposredno posle ulaza u restoran. Za veceru su predvidjeni: hladno predjelo, mesani rostilj, salata, kolac i kafa. Za one koji poste predvidjeni su posno predjelo i riba, uz uslov da pri prijavi organizatoru najave da zele posnuveceru. Pice (zestoko, toceno pivo, makedonska vina, vocni i gazirani sokovi i kisela voda) ce se sluziti bez ogranicenja, odnosno prema sklonostima i mogucnostima ucesnika. Stolovi su za 6 i 10 osoba. Obezbedjen je prigodan muzicki program (evergrin, domaci pop i rok 70 i80-ih, kafanski evergin). Cena je 2300 din. po osobi. Vreme druzenja je, ako budemo dovoljno dobro raspolozeni, do 4 sata, sa cime su saglasni restoran i muzicari.

Prosle godine smo imali situaciju da je 45 koleginica i kolega rezervisalo mesta, a nije se pojavilo (od toga je samo 7 javilo da ne dolazi, ali sat-dva pre vecere kada je, naravno, bilo prekasno za otkazivanje restoranu), sto je prouzrokovalo znacajan finansijski gubitak organizatorima, odnosno Fakultetu. Sada se prijava vrsi iskljucivo uplatom navedene sume organizatoru Vladimiru Pavicevicu (tel. 011 3303722, mob. 064 6156781, e-adresa Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ) na TMF-u svakim radnim danom (uz prethodnu telefonsku najavu) ili koriscenjem postanske usluge slanja novca POSTNET (u najblizoj posti uplatiti na ime Vladimir Pavicevic, broj mobilnog 0646156781). Zatim treba poslati poruku o uplati na navedenu e-adresu i obavezno naglasiti ako se zeli posna vecera da bi se to prosledilo restoranu (izjasnjavanje za posno na samoj veceri je kasno, odnosno nije moguce).

Molimo Vas da o ovome obavestite sve kolege koje mozda nisu uljucene u Alumni bazu podataka, pa ne dobijaju obavestenja (naravno, najbolje je da se prijave na Alumni link na sajtu TMF kako bi ubuduce primali obavestenja). Posebno molimo one koji mogu i zele da pomognu organizatoru da prikupe uplate i posalju ih sa zajednickim spiskovima za sto vise kolega s kojima su u kontaktu. Pozeljno je i da se dogovore i obaveste o rasporedu sedenja za stolovima (6 ili 10 osoba). Molimo sve kolege, posebno one sa Fakulteta, da sto pre izvrse uplate da bi odredili priblizan broj ucesnika i izvrsili rezervaciju restorana.

Srdacan pozdrav do skorog vidjenja!
Vladimir Pavicevic
Bojana Obradovic
 

 

 

Poslednje ažurirano sreda, 10 novembar 2010 12:26
 
© 2024 Alumni i prijatelji TMF. Sva prava zadržana.
Joomla! je Slobodan softver objavljen pod GNU/GPL Licencom.